Tip na výbornú omáčku k mäsu!

„Krémová cibuľová omáčka“, ktorá dodá jedlu tú správnu chuť!

RECEPT

Tip na výbornú omáčku k mäsu!

"Krémová cibuľová omáčka", ktorá dodá jedlu tú správnu chuť!

INGREDIENCIE
  • 300g cibuľa

  • 100g kyslá smotana

  • 50g maslo

  • 1PL hladká múka

  • 1ČL mletá paprika

  • 0,5ČL muškátový oriešok

  • soľ, korenie podľa chuti

POSTUP

  • Na panvici rozpustíme maslo, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a opečieme 7 - 10 minút.

  • Pridáme múku, premiešame, dochutíme soľou, paprikou a muškátovým orieškom. Prilejeme pohár vody a dobre premiešame.

  • Za stáleho miešania privedieme k varu a nakoniec pridáme kyslú smotanu. Povaríme 2 - 3 minúty a máme hotovo.

  • Dobrú chuť!

Zdieľajte tento recept so svojimi priaťelmi!